Veelgestelde vragen

Heb je een vraag aan VBW Marketing? Misschien dat jouw vraag al op deze pagina staat. We hebben namelijk de veelgestelde vragen voor je verzameld en op deze pagina gezet.

Algemene vragen

Wat is VBW Marketing?

VBW Marketing is dé organisatie voor het verzorgen van al jouw marketing. Zowel op het gebied van advertenties, Huisstijl en Promotie, Presentatie en Buitenreclame, Kleding en Textiel, Huis-aan-huis verspreiding en Direct mail verspreiding ben je bij ons aan het juiste adres. Als extra service kunnen wij ook de vormgeving verzorgen van jouw gewenste actie of huisstijl.

Hoe gaat de facturatie en betaling in zijn werk?

Tijdens het bestelproces krijg je de mogelijkheid om via Ideal of via een overschrijving per bank te betalen. Na het bevestigen van je bestelling ontvang je altijd een factuur; voor je administratie.

Hoe kan ik mijn bestanden aanleveren bij VBW Marketing?

Je kunt na je bestelling jouw bestanden gemakkelijk uploaden via het Wetransfer kanaal van VBW Marketing. Bij voorkeur ontvangen wij een kant-en-klaar PDF bestand. Het is ook mogelijk de vormgeving door VBW Marketing te laten verzorgen; dat kun je aangeven in het bestelproces.

Vragen over het huis-aan-huis verspreiding bestelproces

Hoe verloopt het huis-aan-huis proces van VBW Marketing?

Via het bestelproces stel je vast waar je jouw drukwerk wilt verspreiden. Dit kan op basis van: postcode, plaats, gemeente of provincie. Je ziet daarna direct de oplage. De tweede stap biedt de mogelijkheid om drukwerk te selecteren (optioneel) en de extra opties te selecteren. Daarna kun je kiezen hoe je het drukwerk verspreid wilt hebben. In de laatste stap vul je jouw gegevens in en kan je de order plaatsen.

Wat zijn de kosten voor het verspreiden van drukwerk?

Als je het online besteltraject volgt krijg je direct een overzichtelijke prijsopgave, waarin duidelijk is wat je voor elk product betaalt.

Kan VBW Marketing door heel Nederland verspreiden?

Ja, VBW Marketing kan in heel Nederland jouw drukwerk laten verspreiden. Dat kan met verschillende opties. Ongeseald, geseald, via de postbode of met de huis-aan-huis krant mee.

Hoe snel ligt mijn folder in de brievenbus?

Tijdens het bestelproces kun je de eerst mogelijke verspreidingsdatum selecteren na het kiezen van een verspreider. Dat is meestal binnen 1 en 2 weken.

Wat is het minimum aantal stuks voor verspreiding?

Er is geen minimum oplage voor verspreiding. Wij helpen je even goed bij iedere oplage.

Wanneer wordt mijn drukwerk verspreid?

Dat kun je zelf aangeven. Als je in het bestelproces de verspreidingsweek kiest, zie je precies op of vanaf welke dag jouw drukwerk door de brievenbus komt.

Is het ook mogelijk om exclusief te laten verspreiden?

Dat is mogelijk. We kunnen een verspreiding verzorgen waarbij jouw folder helemaal los op de mat valt. Vraag bij ons naar de mogelijkheden.

Hoe wordt mijn drukwerk verspreid?

In het bestelproces kun je dit zelf aangeven. We bieden een heleboel opties aan. Jouw folder in het (geseald) folderpakket, tussen de lokale huis-aan-huis krant of samen met de postbode bijvoorbeeld.

Welke drukwerkmogelijkheden zijn er bij VBW Marketing?

Tijdens het bestelproces kun je kiezen uit verschillende soorten drukwerk. Heb je echter een specifieke wens die niet tussen onze producten staat, een idee of een vraag? Dan kunnen wij je ook een offerte op maat sturen. Je kan hiervoor mailen naar support@trainews.nl, via onze live chat een vraag stellen of telefonisch contact opnemen.

Wanneer moet mijn drukwerk uiterlijk worden aangeleverd bij de verspreider?

Deze vraag is alleen van toepassing als je zelf het drukwerk zelf aanlevert bij de verspreiders. Dit kun je selecteren in het bestelproces. Het aanlevermoment is voor iedere verspreiding verschillend. Na je bestelling krijg je bericht van ons voor wanneer het drukwerk bij ons binnen moet zijn en waar je dat mag afleveren.

Vragen over het direct-mail bestelproces

Wat is een direct-mail?

Een direct-mail is een op naam gestelde fysieke mailing die per post wordt verzonden naar jouw adressenbestand. Een Direct-mail is erg effectief om jouw doelgroep of jouw relaties te bereiken.

Hoe verloopt het proces van een Direct-Mail?

Via het bestelproces geef je aan wat voor soort mailing je wilt verzenden. Dat kan een gesealde mailing zijn, een mailing in een envelop of een selfmailer. Daarna geef je aan wat het drukwerk is wat je wilt laten bezorgen. Bij een envelop of seal mogen dat meerdere soorten drukwerk zijn. Vervolgens geef je de oplage weer voor Nederland of Europa, en kun je aangeven wat de gewenste 'matdatum' is. Na je bestelling kun je de bestanden bij ons aanleveren en gaan wij zorgen dat jouw mailing bezorgd wordt.

Wat is een selfmailer?

Een selfmailer is een geadresseerde drukwerk mailing die niet verpakt is in een envelop of seal.

× Waarmee kan ik je helpen?